Termeni si conditii adoptiicaini.com

I. Preambul - definirea termenilor

* Termenul "Utilizator" desemneaza toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza site-ul www.adoptiicaini.com, indiferent de motiv.
* Termenii "Regulament", "Acord", "Contract", "Termeni si conditii" sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.

II. Acceptarea contractului de utilizare

Acest contract se aplica site-ului www.adoptiicaini.com, serviciilor si continutului acestora.

Site-ul, serviciile si continutul www.adoptiicaini.com va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Neacceptarea acestor termeni implica neutilizarea site-ului www.adoptiicaini.com si a serviciilor oferite prin intermediul acestuia. Prin utilizarea site-ului, indicati ca acceptati sa respectati "Termenii si Conditiile" adoptiicaini.com disponibile in aceasta pagina.

www.adoptiicaini.com., numit in continuare "Adoptiicaini.com", poate revizui acesti Termeni oricand considera necesar, facand publice actualizarile in aceasta pagina. Va rugam sa vizitati periodic aceasta pagina pentru a citi "Termenii si Conditiile" deoarece acest document va obliga legal. Folosirea in continuare a serviciilor site-ului reprezinta acceptarea modificarilor aduse prezentului contract.


III. Descrierea serviciilor

Pentru a utiliza oricare dintre serviciile Adoptiicaini.com trebuie sa dispuneti de echipamentele necesare (calculator, modem, telefon, telefon mobil, etc.) precum si de o conexiune la reteaua Internet si sa platiti toate taxele asociate acestor servicii. Adoptiicaini.com nu isi asuma nici o raspundere in cazul in care anumite informatii sunt furnizate cu intarziere, sunt pierdute, sterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din orice motive. De asemenea, Adoptiicaini.com nu isi asuma nici o raspundere pentru consecintele care pot aparea datorita intarzierii, pierderii sau inexactitatii infomatiilor publicate sau existente pe site-ul propriu. Veti folosi informatiile furnizate de site-ul Adoptiicaini.com pe propria raspundere, iar in cazul unei daune generata de utilizarea serviciilor sau informatiilor furnizate, acceptati ca nu veti da in judecata Adoptiicaini.com.

Site-ul Adoptiicaini.com ofera utilizatorilor acces la o serie de servicii si informatii care includ, dar nu se limiteaza la: anunturi adoptii caini, anunturi caini de vanzare, poze caini, continut editorial original sau preluat. Aceste servicii pot include si publicitate, sub forme vizuale sau scrise, iar vizitarea site-ului de catre dumneavoastra consitutie acceptarea acestui mod de prezentare.


IV. Utilizarea materialelor si limitarea responsabilitatii

Adoptiicaini.com va autorizeaza sa vizualizati si sa faceti download la o singura copie a materialelor de pe site-ul Adoptiicaini.com doar in scopuri personale si pentru uz necomercial.

Continutul existent pe Adoptiicaini.com si incarcat de administratorii site-ului care include dar nu se limiteaza la texte, grafica, fotografii, software precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor.

Compilatia (adica adunarea si rearanjarea) continutului acestui site este dreptul exclusiv al Adoptiicaini.com, drept protejat de legile in vigoare. Folosirea neautorizata a materialului reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Nu aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.

Deoarece nu suntem si nu putem fi implicati in relatiile directe dintre utilizatori si deoarece nu putem controla comportamentul utilizatorilor Adoptiicaini.com, in eventualitatea unei dispute cu unul sau mai multi utilizatori, Adoptiicaini.com este absolvita de orice raspundere sau despagubire (directa sau indirecta) de orice fel si de orice natura, cunoscuta sau necunoscuta, suspectata sau nu, dezvaluita sau nu, ivita in vreun mod care are legatura cu disputele.

Adoptiicaini.com nu are obligatia legala de a controla informatiile oferite de utilizatori, disponibile pe site. Informatiile introduse de utilizatori pot fi neplacute, vatamatoare sau inexacte. Adoptiicaini.com nu isi asuma veridicitatea si/sau exactitatea materialului postat de vizitatori pe site. Dumneavoastra luati la cunostinta si sunteti de acord cu faptul ca sunteti singurul responsabil pentru forma, continutul sau exactitatea materialului continut sau plasat de dumneavoastra pe site.

Adoptiicaini.com este absolvita de orice raspundere sau despagubire (directa sau indirecta) de orice fel si de orice natura, cunoscuta sau necunoscuta, suspectata sau nu, dezvaluita sau nu, ivita in vreun mod care are legatura cu materialele postate/incarcate/uplodate de utilizatori pe site, fie ca sunt informatii, imagini, sunete, clipuri s.a.m.d..

Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca Adoptiicaini.com nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la: nerealizare de profit, posibilitatii de folosire, date sau alte pagube (chiar daca Adoptiicaini.com a fost inainte informat de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

a) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor site-ului Adoptiicaini.com
b) acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra
c) declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului Adoptiicaini.com
d) orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:

a) utilizarea serviciilor/site-ului Adoptiicaini.com se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile"
b) Adoptiicaini.com nu ofera nici o garantie ca:
    1) serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra;
    2) serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
    3) rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea site-ului Adoptiicaini.com si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere;
    4) orice eroare de program va fi corectata;
c) Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de Adoptiicaini.com se afla astfel la discretia dumneavoastra si poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.

V. Legaturi catre alti furnizori de informatii sau servicii

Site-ul Adoptiicaini.com poate furniza, sau terte parti pot furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Deoarece Adoptiicaini.com nu are nici un control asupra acestor site-uri sau resurse, luati la cunostinta si sunteti de acord ca Adoptiicaini.com nu este responsabil de disponibilitatea acestora, nu garanteaza si nu este responsabil pentru nici un continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse.

Mai mult, recunoasteti si sunteti de acord ca Adoptiicaini.com nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse.


VI. Prevederi finale

Daca vreo prevedere din acest capitol "Termeni si conditii" este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale "Termeni si conditii", acestea ramanand in vigoare. Acesti "Termeni si conditii" constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si Adoptiicaini.com in privinta utilizarii site-ului www.adoptiicaini.com.

Aceste conditii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand aceasta pagina.

Prezentul acord constituie unica conventie dintre dumneavoastra si Adoptiicaini.com si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-ului Adoptiicaini.com, impunandu-se in fata oricarui acord precedent dintre dumneavoastra si Adoptiicaini.com sau site-urile sale (inclusiv dar nu limitat la o versiune precedenta a Regulamentului). Puteti de asemenea fi supusi unei alte versiuni a Regulamentului care se poate aplica atunci cand folositi alte servicii Adoptiicaini.com sau ale partenerilor sai, continut al oricarei terte parti, sau software a oricarui tert. Regulamentul si relatiile dintre utilizatori si Adoptiicaini.com vor fi guvernate de legile aplicabile in Romania.


Poze caini / Ultimele adaugate:

caini caini caini caini caini caini caini caini
adoptii pisici